امیر3000

۱۲۶ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

محتویات بصورت ووورد و قابل ویرایش

انتقال نیرو
انرژی تولید شده در نیروگاههای مختلف (آبی، دیلی، گازی، بادی، اتمی، بخاری) پس از افزایش به مقدار ولتاژهای (40، 220،132 و 63) کیلو ولت به مناطق مصرف انتقال می&zwnj یابد
جابه&zwnj جای انرژی الکتریکی با ولتاژهای 400 یا 230 کیلو ولتی منتقل می&zwnj شود و هدف آن دادوستدهای انرژی و توان بین مناطق و نواحی اصلی است که معمو



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
دانلود

جـویـدن آدامس مـنحصر به انسانهای امروزی نبوده بطوری
که قدیمی ترین تـــکه آدامس کشف شده متعلق به 9000
سال قبل میــباشد. نخستین آدامس های تجاری در سال
1850 به بازار عرضه گردید. چند نکته جالب در باره آدامس:




1-سالانه در حدود 500 هزار تن آدامس در سراسر جهان جویده میگردد.

2-90 درصد کل آدامس های جهان توسط شرکت آمریکایی wrigley تولید میگردد.

3-کشور ترکیه بالاترین تعداد شرکتهای تولید کننده آدامس در جهان را به خود اختصاص داده است، با 60 شرکت تولید کننده آدامس.

4-رکورد بزرگترین آدامس باد شده به قطر 58 سانتی متر متعلق به خانمی از اهل کالیفرنیا میباشد.

5-بلعیدن آدامس مشکل خاصی برای انسان ایجاد نمی کند، چراکه مانند ذرت بو داده از سیستم گوارش بطور دست نخورده عبور کرده و خارج میگردد.

6-بجای ماندن آدامس جویده شده در صحنه جرم میتواند به شناسایی مجرم کمک کند. (با بررسی اثر دندانها بروی آدامس)

مواد تشکیل دهنده آدامس:

1-پایه و اساس آدامس(30%): بخشی از آدامس است که هنگام جویدن حل نمی گردد. صمغ های طبیعی(chicle-mastic-spruce-balata)، لاتکس ها(leche-jelutong-nispero)، پلاستیک ها (پلی اتیلن، پلی وینیل استات، استئاریک اسید)، پارافین جامد و یا موم زنبور عسل.

2-شیرین کننده ها(59%): شکر و دکستروز در آدامسهای معمولی و در آدامس های بدون قند سوربیتول(sorbitol)، زایلیتول(xylitol)، ایزومالت(isomalt)، مالتیدول(maltidol) مصرف میگردد که هم شیرین کننده هستند و هم حجم دهنده.

3-شیرین کننده های قوی(0.5%): نظیر آسپارتام (aspartame) و پتاسیم اسسولفام(acesulfame -k) که از قدرت شیرین کنندگی بسیار بالایی برخورد بوده و به عنوان طعم دهنده و افزایش ماندگاری طعم کلی به آدامس افزوده میگردند.

4-نرم کننده ها(2%): گلیسیرین، لسیتین، سوربیتول مایع، شیره مالیتول که به آدامس بافت و نرمی میبخشند.

5-شیره ذرت(10%): به عنوان نگهدارنده و جاذب رطوبت و برای حفظ تازگی به آدامس افزوده میشود.

6-طعم دهنده ها(4%): نعناع(mint)(peppermint-spearmint-menthol)، دارچین(cinnamon)، اکالیپتوس(eucalyptus)، شیرین بیان(liquorice)، انواع میوه ها (لیمو، توت فرنگی، آنانس، سیب، مرکبات، هندوانه، انبه، زنجبیل) و طعم کولا.

7-اجزاء فعال(5%): این اجزاء به عنوان سفید کننده و تمیز کننده دندانها،خوش بو کننده دهان و تنفس، و بهبود سلامتی دندانها به آدامس افزوده میگردند. کاربامید(carbamide) به عنوان خنثی کننده اسیدهای پلاک دندان ها و جلوگیری از پوسیدگی آنها، جوش شیرین(baking soda) و کربنات کلسیم (calcium carbonate) به عنوان سفید کننده، استات روی(zinc acetate) و چای سبز(green tea) به عنوان خوشبو کننده تنفس و رفع بوهای بد دهان به آدامس اضافه میگردند. ویتامین ها، کلسیم، فلوراید و روی از دیگر مواد فعالی میباشند که ممکن است به آدامس افزوده گردد.

8-رنگ های غذایی و خوراکی.

آدامس های ویژه:

1-آدامس نیکوتین دار(nicotin gum): حاوی نیکوتین بوده و علایم محرومیت از نیکوتین و هوس کشیدن سیگار، درافرادی که مایل به ترک سیگار میباشند را کاهش میدهد.

2-آدامس بادکنکی(bubblegum): از رنگ صورتی و از صمغ بیشتری برخودار بوده و خاصیت ارتجاعی بیشتری دارند. حجمشان نیز نسبت به آدامس های معمولی بیشتر میباشد.

3-آدامس های حاوی ویتامین ها که مخصوص کودکان تهیه میگردد.

فواید جویدن آدامس برای سلامتی:

حتما از آدامس های بدون قند(sugar free) استفاده کنید.

1-کمک به تمرکز و بهبود حافظه. عمل جویدن باعث تحریک هیپوتالاموس مغز و ترشح هورمونی میگردد که انسان را گوش بزنگ، هوشیار و متمرکز نگه میدارد.

شامل 8 صفحه word



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
کارافرینی

لینک *پایین مطلب*



فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)



تعداد صفحه:22ش

فهرست و توضیحات:

مرحله دوفوتون دقیقا هم فاز هستند .

این اتم تحریک شده بمدت کم و بیش طولانی در این حالت باقی مانده ، سپس مطابق روندی که قبلا در مبحث فوتوشیمی بررسی گردید بحالت اساسی مراجعت خواهد نمود. در این جا فقط آنچه که در شکل بالا ، حالت B نشان داده شده است . در نظر گرفته می شود :یعنی مراجعت مستقیم از حالت Ei به حالت E1 و این پدیده فلوئورسانس رزنانس (تشدید) نامیده می شود . این خارج شدن از تحریک ممکن است بطور خودبخودی انجام گیرد ،یعنی در این مورد فازموج وابسته به فوتون تصادفی یا تابع قانون احتمالات است . بویژه اگر دو اتم مجاور در یک زمان از حالت تحریک خارج شوند هیچ رابطه فازی قابل پیش بینی بین این دو انتشار وجود ندارد (این مطلب را می توان بدین نحو بیان کرد که :انتشار خود بخودی تولید یک نور غیر کوهران می نماید ) . حال اگر اتم تحریک شده توسط فوتونی با انرژی hu مورد اصابت قرار گیرد این اتراکسیون منجر به انتشار فوتون دوم hu توسط اتم تحریک شده می گردد (حالت C) این انتشار تحریک شده دارای این خاصیت است که امواج وابسته به این دوفوتون دقیقا هم فاز می باشند حال اگر موج تشکیل شده توسط این این دو فوتون فوتون به یک اتم تحریک شده دیگری برخورد کند، فوتون سومی منتشر خواهد شد که دقیقا هم فاز با دو فوتون قبلی است و در نتیجه کوهرانس کامل نور تامین می شود .

(در اینجا کوهرانس فضایی مطرح است یعنی اتمهای مختلف واقع در مکانهای مختلف بطور هم فاز نور منتشر می کنند).



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
کارافرینی

لینک *پایین مطلب*



فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)



تعداد صفحه:7

فهرست و توضیحات:

مقدمه

بیماریهای التهابی روده

التهاب:

اپیومیو لوژی - اتیولوژی

پاتولوژی :

کولیت اوسروز به طور اولیه قسمت انتهائی کولون ورکتوم را درگیر کرده و نواحی درگیر به صورت ممتد می باشند . مخاط زخمی هستند و خونریزی میکنند.

در مراحل ابتدایی کولیت اولسروز ، فقط رکتوم یا رکتو سیگموئید درگیر می شود مخاط رکتوم نقاط خونریزی دهنده زیادی را دارند . با پیشرفت بیماری ضایعات به سمت بالا صعود کرده و مخاط روده ارماتو و ضخیم می شوند . نقاط خونریزی دهنده بزرگ شده و زخمی می گردند . زخمها ممکن است خونریزی کرده یا سوراخ شوند . مخاط ارماتو می تواند دچار تغییراتی شده و به صورت سودپولیپ خود را نشان دهند که احتمال سرطانی شدن آن وجود دارد . پروسه های بهبودی واسکار ایجاد شده ممکن است سبب شود که روده قابلیت ارتجاع و جذب طبیعی را گرفته و کولون ضخیم ، سفت و شبیه نی می شود .

بافت اسکار ممکن است جلوی جذب طبیعی غذارا گرفته و ضخیم شدن روده باعث انسداد آن گردد. غدد لنفاوی مزانتریک بزرگ و سفت می شوند .



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
شناسایی

شناسایی معیارهای سنجش آمادگی الکترونیکی 188ص



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه38

زندگینامه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۵

فاطمه (علیها السلام) در نزد مسلمانان برترین و والامقام ترین بانوى جهان در تمام قرون و اعصار مى باشد. این عقیده بر گرفته از مضامین احادیث نبوی است. این طایفه از احادیث ، اگر چه از لحاظ لفظی دارای تفاوت هستند ، اما دارای مضمونی واحد می باشند. در یکی از این گفتار ها ( که البته مورد اتفاق مسلمانان ، اعم از شیعه و سنی است) ، رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) می فرمایند: فاطمه سرور زنان جهانیان است . اگر چه بنابر نص آیه شریفه قرآن ، حضرت مریم برگزیده زنان جهانیان معرفی گردیده و در نزد مسلمانان دارای مقامی بلند و عفت و پاکدامنی مثال زدنی می باشد و از زنان برتر جهان معرفی گشته است ، اما او برگزیده ی زنان عصر خویش بوده است. ولی علو مقام حضرت زهرا (علیها السلام) تنها محدود به عصر حیات آن بزرگوار نمی باشد و در تمامی اعصار جریان دارد . لذا است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه واله وسلم) در کلامی دیگر صراحتاً فاطمه (علیها السلام) را سرور زنان اولین و آخرین ذکر می نمایند. اما نکته ای دیگر نیز در این دو حدیث نبوی و احادیث مشابه دریافت می شود و آن اینست که اگر فاطمه (علیها السلام) برترین بانوی جهانیان



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
دانلود

استاندارد روش اندازه&rlm گیری عصاره محلول در آب سرد و در ادویه و چاشنی که بوسیله کمیسیون فنی ادویه و چاشنی تهیه و تدوین شده در بیست و دومین کمیته ملی مواد خوراکی و فرآورده&rlm های کشاورزی مورخ 35/4/16 تصویب گردید . پس از تائید شورای عالی استاندارد و باستناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می&rlm گردد .
برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفت&rlm های ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندیهای خاص ایران حتی&rlm المقدور میان روشهای معمول در این کشور و استاندارد و روشهای متداول در کشورهای دیگر همآهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم استاندارد حاضر با استفاده از استاندارد زیر تهیه گردید .

مقدمه
هدف
تعریف
اصول
دستگاهها و وسایل لازم
نمونه&rlm برداری
روش کار
بیان نتایج
گزارش آزمون

شامل 7 صفحه فایل word



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
کارافرینی

لینک *پایین مطلب*



فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)



تعداد صفحه:3

فهرست و توضیحات:

مقدمه

تجزیه و تحلیل

بیماری پاژه : pagets :

بیماری پاژه (osteitis deformans) یک اختلال موضعی به صورت جایگزینی سریع استخوان می باشد، بیشترین مواضع درگیر شامل جمجمه ، استخوان ران، درشت نی، استخوان های لگن و مهره ها می باشد. به طور اولیه ، استئوکلاست ها تکثیر می یابند که تخریب استخوانی را به دنبال دارد. سپس افزایش جبرانی در فعالیت استئوبلاست ها ، استخوان را جایگزین می نماید. با ادامه این فرآیند جایگزینی در استخوان ، یک الگوی موزائیکی کلاسیک در استخوان پدید می آید . استخوان مبتلا به عروق پاژه زیادی دارد و از نظر ساختاری ضعیف است. شکستگی های مرضی اتفاق می افتند. سست و پوک شدن استخوانهای پا یا خمیدگی آنها سبب مختل شدن محور لگن ، زانوها و مچ پا می شود که مجموعة آنها ، آرتریت و درد را به دنبال دارد .

بیماری پاژه در حدود 3% از افراد بالای 50 سال اتفاق می افتد. بروز آن در مردان کمی بیشتر از زنان است و با بالارفتن سن افزایش می یابد. به تاریخچه خانوادگی توجه می شود که وجود این بیماری را در افرادهمخون نشان می دهد . علت بیماری پاژه ناشناخته است.

تظاهرات بالینی :

بیماری پاژه، بیماری موذی است و اکثر بیماران هرگز از وجود آن اطلاعی ندارند . بعضی از بیماران هیچ نشانه ای را تجربه نمی کنند و فقط دفورمیتی اسکلتی دارند تعداد معدودی از بیماران ، دفورمیتی نشانه دار و درد را نیز تجربه می کنند ، این بیماری معمولا در حین بررسی های روتین رادیوگرافی یا در هنگام بررسی مشکلات دیگر ، شناسایی می شود . تغییرات اسلکروتیک، دفورمیتی اسکلتی(خم شدن استخوانهای ران ودرشت نی و بزرگی جمجه) و ضخیم شدن کورتکس استخوان های بلند شاهده شود .

در اکثر بیماران ، دفورمیتی اسکلتی، جمجمه و استخوانهای بلند را درگیر می سازد .

جمجمه ممکنست ضمخت شود و بیمار ممکنست گزارش کند که کلاه قبلی او دیگر به اندازه سرش نیست. در یعضی از موارد بیماری پاژه ، جمجمه بزرگ می شود اما صورت بزرگ نمی شود .این وضعیت ، صورت را کوچک کرده و حالت مثلثی شکل به چهره می دهد .

اکثر بیمارانی که دچار درگیری جمجمه ای شده اند ، بعلت ایجاد فشار و اختلال عملکرد ، کاهش شنوایی را تجربه می کنند . سایر اعصاب جمجمه ای نیز ممکنست تحت فشار قرار بگیرند . استخوان ران ودرشت نی ، تمایل به خمیدگی پیدا می کنند و بیمار به صورت گشاد با پاهای باز راه می رود . ستون فقرات به طرف جلو خم می شود و سخت می گردد. چانه به سینه می چسبد ، توراکس تحت فشار قرار می گیرد و د رهنگام تنفس حرکت نمی کند . تنه برای حفظ تعادل روی پاها خم می شود . بازوها به طرفین بدن تمایل پیدا می کنند و به نظر می رسد که بازوها نسبت به تنه کوتاه شده ، بلندتر هستند ، و به طور کلی بیمار ظاهری شبیه میمون پیدا می کند .



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰

Sociology and You

Sociology

This Book has 698 Pages. Only Persons Can buy and Use This Book Who be aware of English Language Specially Specialized Language d



دریافت‌فایل



  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:29

فهرست مطالب

مقدمه توسعه اقتصادی چیست؟

شاخص&zwnj های توسعه اقتصادی

الف. شاخص درآمد سرانه

ب. شاخص برابری قدرت خرید (PPP):

ج. شاخص درآمد پایدار (GNA, SSI):

د. شاخص&zwnj های ترکیبی توسعه:

و. شاخص توسعه انسانی (HDI):

مکاتب مختلف توسعه اقتصادی

  1. نظریه آدام اسمیت (1790-1723):
  2. نظریه مالتوس (1823-1766):

3. نظریه ریکاردو (1823-1772):

  1. مدل رشد کلاسیک:
  1. نظریه کارل مارکس (1883-1818):
  2. مدل رشد اقتصادی سرمایه&zwnj داری مارکس:
  3. نظریه شومپیتر (1950-1870):
  4. مدل توسعه لوئیس-فِی-رانیس (L-F-R):
  5. استراتژی پولی
  6. استراتژی اقتصاد باز
  7. استراتژی صنعتی&zwnj شدن

استراتژی&zwnj های مختلف توسعه اقتصادی

4. استراتژی انقلاب سبز

5. استراتژی توزیع مجدد

6. استراتژی سوسیالیستی توسعه

مراجع و منابع

مقدمه

از سالیان بسیار دور, با افزایش سطح دانش و فهم بشر, کیفیت و وضعیت زندگی او همواره در حال بهبود و ارتقا بوده است. بعد از انقلاب فرهنگی-اجتماعی اروپا (رنسانس) و متعاقب آن انقلاب صنعتی, موج پیشرفت&zwnj های شتابان کشورهای غربی آغاز گردید. تنها کشور آسیایی که تا حدی با جریان رشد قرن&zwnj های نوزده و اوایل قرن بیستم میلادی غرب همراه گردید کشور ژاپن بود. بعد از رنسانس که انقلابی فکری در اروپا رخ داد, پتانسیل&zwnj های فراوان این ملل, شکوفا و متجلی گردید اما متاسفانه در همین دوران, کشورهای شرقی روند روبه&zwnj رشدی را تجربه نکرده و بعضاً سیری نزولی طی نمودند. البته بعضاً حرکت&zwnj های مقطعی و موردی در این کشورها صورت گرفت اما از آنجاییکه با کلیت جامعه و فرهنگ عمومی تناسب کافی را نداشت و مورد حمایت واقع نگردید, به سرعت مزمحل گردید. محمدتقی&zwnj خان امیرکبیر در ایران, نمونه&zwnj ای از این دست است.

مباحث توسعه اقتصادی از قرن هفدهم و هجدهم میلادی در کشورهای اروپایی مطرح گردید. فشار صنعتی&zwnj شدن و رشد فناوری در این کشورها توام با تصاحب بازار کشورهای ضعیف مستعمراتی باعث شد تا در زمانی کوتاه, شکاف بین دو قطب پیشرفته و عقب&zwnj مانده عمیق شده و دو طیف از کشورها در جهان شکل گیرد: کشورهای پیشرفته (یا توسعه&zwnj یافته) و کشورهای عقب&zwnj مانده (یا توسعه&zwnj نیافته).

با خاموش&zwnj شدن آتش جنگ جهانی دوم و شکل&zwnj گیری نظمی عمومی در جهان (در کنار به استقلال رسیدن بسیاری از کشورهای مستعمره&zwnj ای), این شکاف به&zwnj خوبی نمایان شد و ملل مختلف جهان را با این سوال اساسی مواجه ساخت که &rdquo چرا بعضی از مردم جهان در فقر و گرسنگی مطلق به سر می&zwnj برند و بعضی در رفاه کامل؟&ldquo . از همین دوران اندیشه&zwnj ها و نظریه&zwnj های توسعه در جهان شکل گرفت. پس در واقع نظریات &rdquo توسعه&ldquo بعد از نظریات &rdquo توسعه اقتصادی&ldquo متولد گردید.

در این دوران, بسیاری از مردم و اندیشمندان, چه در کشورهای پیشرفته و چه در کشورهای جهان سوم, تقصیر را به گردن کشورهای قدرتمند و استعمارگر انداختند. بعضی نیز مدرن&zwnj نشدن (حاکم نشدن تفکر مدرنیته بر تمامی ارکان زندگی جوامع سنتی) را علت اصلی می&zwnj دانستند و &rdquo مدرن&zwnj شدن به سبک غرب&ldquo را تنها راهکار می&zwnj دانستند. بعضی دیگر نیز وجود حکومت&zwnj های فاسد و دیکتاتوری در کشورهای توسعه&zwnj نیافته و ضعف&zwnj های فرهنگی و اجتماعی این ملل را مسبب اصلی معرفی می&zwnj نمودند. عده&zwnj ای هم &rdquo دین&ldquo یا حتی &rdquo ثروت&zwnj های ملی&ldquo &zwnj را علت رخوت و عدم&zwnj حرکت مثبت این ملل تلقی می&zwnj نمودند.

به هر تقدیر این که کدام (یا کدامین) علت (یا علت&zwnj ها) اصلی و یا اولیه بوده است ویا اینکه در هر نقطه از جهان, کدامین علت حاکم بوده است از حوصله این بحث خارج است. آنچه در اینجا برای ما اهمیت دارد درک مفهوم توسعه, شناخت مکاتب و اندیشه&zwnj های مختلف, و ارتباط آن&zwnj ها با مقوله توسعه اقتصادی و توسعه روستایی است. دانستن این اندیشه&zwnj های جهانی, ما را در انتخاب یا خلق رویکرد مناسب برای کشور خودمان یاری خواهد نمود.



دریافت‌فایل